Jag har en Airsonett

8.-man-sleeping-brown-sideAirsonett bidrar till bättre livskvalitet genom att skapa en i stort sett allergenfri zon hemma i ditt eget sovrum. Ta hand om dig och din Airsonett för bästa lindring av din astma.

Skötsel Airsonett

När din Airsonett levereras ställs den in för att passa dig. För att Airsonett ska fungera optimalt är det viktigt att du sköter den på det sätt som du kan läsa om i Bruksanvisningen som kom tillsammans med din Airsonett. I bruksanvisningen finns detaljerad information som rör Airsonett, bl.a installation och skötsel.

Du kan mejla synpunkter och frågor direkt till oss som tillverkar Airsonett.

Filterbyte

För att säkerställa behandlingens effektivitet så måste filtret bytas var 6:e månad. Av den anledningen så skickar vi automatiskt ett nytt filter till dig var 6:e månad, information kring filterbyte hittar du i Bruksanvisningen. Om du av någon anledning inte byter filtret så kommer maskinen först att varna och kort därefter stängas av helt och hållet.  Skulle du av någon anledning inte få ditt filter i tid, så kontakta oss.

Har du några frågor om Airsonett och din astma, kontakta i första hand din läkare. Har du några tekniska problem med din Airsonett, så kan du ringa till vår växel, tel 0431-40 25 30.

Dina erfarenheter

Vi vill gärna ta del av dina erfarenheter av Airsonett! Du kan skicka ett mail till oss eller ring vår växel på 0431 40 25 30.

X

Kontakta oss

Kontakta oss