Patientfall

Här har vi samlat berättelser och erfarenheter från patienter och läkare som använder och förskriver Airsonett.

Obs! De här berättelserna handlar om hur enskilda personer har upplevt användningen av produkten och inte alla kan komma att få samma resultat. De åsikter som uttrycks är personliga åsikter från individen.

Classroom 2016Min son har äntligen fått ett liv!
Sedan min son som nu är 10 år, började på dagis har han aldrig varit infektionsfri mer än två veckor. Han har hela sitt liv haft en fruktansvärt låg livskvalité och mer än hälften av dagarna har han legat hemma igenslemmad med kraftigt försämrad lungfunktion. Ofta har han inte kunnat gå tio meter utan att behöva ta akutmedicinen. Trots mycket tung medicinering har hans astma varit helt okontrollerad.

För några månader sedan fick han en Airsonett. Han har nu varit i skolan fyra veckor i sträck utan att få en ordentlig förkylning. Han har varit glad, mått ganska bra, varit tillfreds utan större humörsvängningar, fått vara i skolan, utvecklas och umgås med kompisar och därmed också kunnat få vara nöjd med sig själv vid dagen slut. Häromdagen sa sonen till mig; “Den fungerar ju verkligen mamma, Airsonetten alltså”.
Livskvalitén för sonen, och faktiskt även för hela familjen, har ökat med i runda slängar 1000%!  Jag är så tacksam så jag är helt gråtfärdig! Känns som ett mirakel faktiskt.

SKOGVAGJoels eksem är borta och han andas hur lätt som helst!
Jag ville bara berätta att sedan vi fick den nya, fungerande Airsonet  så mår Joel så jäkla bra! Han har inte tillstymmelse till eksem och han andas hur lätt som helst! Han har inte behövt ta bricanyl extra  under dagen en enda gång! Inte ens när han spelat fotboll!  Helt fantastiskt!

 

 

 

sovande barnFör oss har Airsonett varit makalös.
Sonen på 5 år lider av kraftig födoämnesallergi, pälsdjursallergi, atopiskt eksem, klåda och besvärlig astma. Har hög dos underhållsmedicinering av flera sorter. Drabbades av flera astmaanfall varje natt ändå. Också ansträngningsastma. Efter bara ett par månader med Airsonett märkte vi att nattsömnen var bättre, både mindre klåda OCH färre astmaanfall och mindre hosta/slemkräkningar nattetid. Efter ytterligare ett par månader märkte vi att ansträngningsastman faktiskt verkar ha gått över. Han springer som alla andra! Sonen själv tycker att det är skönt att ligga under Airsonetten. Det här är FÖRSTA året i hans liv som han inte behövt ligga inne på lasarettet i samband med förkylningar och komplikationer av dom.
För oss har Airsonetten varit makalös. Förstås har han fortfarande astma, medicinering och besvär, men det är ändå en makalös skillnad!

icu 2015

 

Jag sover mycket bättre och har haft mycket färre akuta sjukhusbesök!
Jag sover mycket bättre för jag har färre astmaanfall. Innan jag hade Airsonett så blev jag intagen 18 gånger, en gång varannan vecka hamnade jag på Akuten eller Intensiven. Under samma period med Airsonett har jag varit intagen 5-6 gånger!

 

 

 

fotbollVi har mycket färre besök på akuten och hos distriktsläkaren
Min sons sömn har dramatiskt förbättrats och han hostar nästan inte alls under natten, vilket jag tror har förbättrat hans hälsa och välmående generellt . Han har mycket färre besök på akuten och hos distriktsläkaren. Förut kunde han inte göra utomhus sporter utan att få ansträngd andning. Nu är hans fitness förbättrats och han tycker att sport är mycket roligare.

X

Kontakta oss

Kontakta oss